Gönül Dicle İpekçi Web Sayfaları

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

Bu hafta sonu ikizlerimle beraber sinema keyfi yapmak istedik ve vizyondaki  ''Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2'' filmini 3D boyutunda büyük bir ilgi ile izledik.  Aileniz ve çocuklarınızla beraber izleyeceğiniz güzel bir animasyon filmi.  Cressida Covell'in romanından aktarılan ''Ejderhanı nasıl eğitirsin'', iri yarı Vikinglerin ve vahşi ejderhaların destansı dünyasında geçiyor.



Ejderha savaşının bir hayat tarzı olduğu Berk adasında yaşayan bir genç, yaralı bir ejderhayla karşılaşır ve dünyası altüst olur. Bu ikili daha sonra iyi arkadaş olacaktır. Bu izlediğimiz ikinci bölümünde bu ikili Hıçkıdık ve Dişsiz olağanüstü dünyalarına geri dönüyorlar. İki kafadar maceralarından birinde kendilerini, yüzlerce yeni vahşi ejderhaya ve gizemli Ejderha Binicisine ev sahipliği yapan buzdan bir mağarada barışı korumak üzere çıkan bir savaşın ortasında buluyorlar.  


Bu filmde beni etkileyen cümle şuydu :'' Kötü insanların elindeki iyi ejderhalar kötü şeyler yaparlar''. Evet sevgili okurlarım ailece  ve çocuklarınızla izleyebileceğiniz bu güzel animasyon filmini kaçırmayın derim.

İyi seyirler diliyorum..

Gönül Dicle İpekçi


2 yorum:

  1. Gönülcüğüm benim de 10 yaşında bir oğlum var. Senin tavsiyenle bu filmi seyir listeme ekliyorum . Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka gidin derim. Seyir bitince oğlum Anne yine izlemek istiyorum, çok güzeldi demekten alıkoyamadı kendisini..
      Selam ve Sevgiler Nerminciğim.

      Sil