Gönül Dicle İpekçi Web Sayfaları

21 Eylül 2014 Pazar

Doğum Günüm


Tek başına çok sesli bir orkestra coşkusu var bugün içimde .ne kaba, ne kaşığa sığarım..o kadar mutluyum,neşeliyim yani. Neden mi ? Çünkü bugün benim doğum günüm. Her yıl bir yıl daha yaşlansak ta hep aynı heyecan, aynı hazla doğum günümün kutlanması beni mutlu kılmıştır. 
Hayaldi gerçek oldu diyebilmek için önce hayal etmek lazım sonra da azim gerekiyor hayatımızda. Ve ben bu güzel günün umuduyla bu yıl hayalimdeki hedeflere ulaşabileceğime önce inanarak sonra isteyerek ve de umut ederek yaşamaya devam ediyorum. Eylül ayını çok severim oldum olası belki de Eylül'ün 21. gününde doğduğum içindir Eylül ayında hep bir sevinç ve heyecan kaplar içimi.
Bazen her şey ne gördüğünüz ne bildiğiniz gibidir ,zaten kaosta ihtiyaç duyulanda budur. Önemli olan kaosun neresindeyiz? İçinde mi? Dışında mı? Ben içinde olduğumu düşünüyor ve bundan da son derece mutluluk duyuyorum.....
İnsan sürekli kendini yeniler, sürekli değişir zaman ve yaş gözetmeksizin. 
Kendimizi yenilerken değişikliklerini farkında olarak yaşamak bizi ve çevremizi daha mutlu kılar.
Kendimizi dinleyelim bize mutlaka söyleyecekleri vardır.

Van Gogh 'un şu sözlerini yazmadan geçemeyeceğim..
''Yakın arkadaşlar yaşamın gerçek hazineleridir . Bazen bizi kendimizden daha iyi tanırlar. Nazik bir dürüstlükle bize rehberlik eder ve bizi destekler,kahkahalarımızı ve gözyaşlarımızı paylaşırlar. Varlıkları bize hiçbir zaman yalnız olmadığımızı hatırlatır. ''

İşte böyle bir mutluluğu ben bugün yaşıyorum eş dost akraba sevgi dolu tüm arkadaşlarım ailem çocuklarım beni böyle güzel bir günde yalnız bırakmadılar. 

Evet bir yaş daha büyüdüm bir yılı daha geride bıraktım...Ve bir yıl daha yenilendim, yenileniyorum... Yenilendikçe , deneyimleniyorum...Deneyimlendikçe, öğreniyorum... Öğrendikçe , hedefliyorum... Hedefledikçe, uyguluyorum... Uyguladıkça, başarıyorum... Başardıkça, yaşıyorum..

YAŞADIKÇA, YENİLENİYORUM.

Herkesin en az benimki kadar mutlu bir günü olsun...

Sevgilerimle..

Gönül Dicle İpekçi

11 yorum:

  1. "Doğmak en başta vedalaşmaktır yaşamla"

    Nice yıllara...

    YanıtlaSil
  2. Doğum gününüz kutlu olsun. Hedefiniz mutluluk yolunuz açık olsun. Nice Mutlu senelere ......

    YanıtlaSil
  3. Nice Yıllara Sevgili Gönül. Sevdiklerinle birlikte...

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ediyorum.Serdar bey sevgili Mabelard. güzel yorumlarınızla beni yalnız bırakmadığınız için. Sevgiyle saygıyla yaklaşımınız için, her şey için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok sağol Semihacım güzel dileklerin ve arkadaşlığın için sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Hayalleriniz gerçek olsun, mutlu yıllar!

    YanıtlaSil
  7. Dogum gununuz kutlu olsun, saglikli mutlu nice yillara...

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler. Güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti..

    YanıtlaSil
  9. Canım doğum günün kutlu olsun, bugünlerde biraz yoğunum uğrayamadım bloğuna. Mutlu ve sağlıklı yaşa inşallah. Sevgiyle öpüyorum...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim Nermincim bende bayağı ara verdim ama yine toparladım. Seni burada görmek çok güzel. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Sevgiyle..

    YanıtlaSil